روغن سیلیکون 1000

روغن سیلیکون 1000 از جمله مهم ترین انواع روغن های سیلیکونی می باشد.

روغن سیلیکون 1000 چیست؟

روغن سیلیکون سیلیکانی با پایه مایع است که بخشی از سیستم مایع سیلیکون متیل است. ویسکوزیته 1000 cSt با ضریب شکست 1.403 ~ و مقاومت دی الکتریک k 14 kV / mm است. کشش سطحی تمایل دارد با افزایش ویسکوزیته افزایش یابد.

روغن سیلیکون را می توان برای طیف وسیعی از کاربردها مانند محیط انتقال گرما در صنایع شیمیایی و پتروشیمی، خنک کننده دی الکتریک، پوشش های محافظ برای مصالح ساختمانی و یک افزودنی آرایشی استفاده کرد.

روغن های سیلیکون از ابزارهای مهم در جراحی ویترایورتین هستند زیرا این مواد توانایی جابجایی آب را از سطح شبکیه دارند و باعث حفظ چسبندگی بین شبکیه و اپیتلیوم رنگدانه شبکیه می شوند. برای درک این قابلیت، شناخت ویژگی های روغن سیلیکون مهم است.

روغن های سیلیکون از ابزارهای مهم در جراحی رحم نیز هستند. آنها به ترکیبی از خواص شیمیایی و فیزیکی مجهز هستند که استفاده در جراحی آنها را پیش برده است. روغنهای سیلیکون به لطف توانایی حفظ چسبندگی بین شبکیه و اپیتلیوم رنگدانه شبکیه (RPE) اساساً به عنوان تامپوناد داخل چشم استفاده می شوند.

ویژگی های شیمیایی

روغن سیلیکون اصطلاحی است که به طور کلی برای توصیف گروهی از ترکیبات پلیمری آبگریز و مونومر تشکیل شده از پیوندهای اکسیژن سیلیکون و به نام ارگانوسیلوکسان استفاده می شود. به دلیل گرانروی و توانایی دفع آب، از آنها به عنوان روغن یاد می شود.

روغن های سیلیکون از یک زنجیره خطی از واحدهای تکرار کننده سیلوکسان (–Si – O) و انواع زنجیره های جانبی (گروه های جانبی رادیکال) تشکیل شده اند. آنهایی که در چشم پزشکی استفاده می شوند دارای رادیکال های هیدروکربن به عنوان گروه های جانبی رادیکال هستند (به عنوان مثال، گروه های متیل، فنیل، وینیل و تری فلوئوروپروپیل). این کمپوست ها به اتم سیلیکون متصل شده اند و ترکیبات مختلفی نیز ممکن است داشته باشد. بنابراین، یک اتم سیلیکون می تواند دو گروه رادیکال از همان نوع (به عنوان مثال، دی متیل سیلوکسان) یا دو گروه مختلف را پیوند دهد.

تفاوت عمده بین روغنهای سیلیکون به وزن مولکولی (MW)، طول زنجیره خطی و ساختار شیمیایی گروههای جانبی رادیکال، خاتمه رادیکال انتهایی زنجیره های پلیمری و توزیع اندازه زنجیره بستگی دارد. بنابراین، هر نوع روغن سیلیکون دارای مشخصات شیمیایی و فیزیکی خاصی است.

گرانروی انواع مختلف روغن سیلیکون، که در سانتیستوک بیان می شود (1 cs = 10-6 متر مربع در ثانیه)، از وزن مولکولی ناشی می شود و از طول پلیمرها افزایش وزن مولکولی روغن سیلیکون منجر به افزایش زنجیره پلیمری می شود طول و در نتیجه افزایش ویسکوزیته آن. روغن های سیلیکونی که در حال حاضر استفاده می شوند دارای گرانروی از 1.000 (MW 37 kDa) تا 5.000 cs (MW 65 kDa) هستند.

به منظور ایجاد اثر تامپوناد در شبکیه چشم برتر یا تحتانی، روغنهای سیلیکونی دارای سبک تر یا سنگین تر از آب هستند و این خاصیت از گروههای جانبی رادیکال ناشی می شود. در اینجا، ما نشانه های اصلی در مورد استفاده از اولین نسل روغن های سیلیکون را که سبکتر از آب نامیده می شود، مرور می کنیم. آنها بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند و به آنها پلی دی متیل سیلوکسان (PDMS) گفته می شود. درجه گرانروی آنها بین 1000 تا 30.000 سی سی است.

ویژگی های فیزیکی

هدف استفاده از روغن سیلیکون به عنوان جایگزین زجاجیه تهیه تامپوناد کوتاه تا بلند مدت شبکیه است. پویایی روغن سیلیکون به تعامل بین شناوری، کشش سطحی و ویسکوزیته بستگی دارد.

شناوری ناشی از تفاوت وزن مخصوص بین شوخ طبعی آب (یا زجاجیه ای) و روغن سیلیکون انتخاب شده است. همانطور که در ابتدای این مقاله مشاهده کردیم، وزن مخصوص تعیین می کند که آیا یک ماده جایگزین زجاجیه با رطوبت آبی غرق می شود یا شناور می شود. اگر با آب مقایسه شود (وزن مخصوص 1.00)، وزن مخصوص و شوک زجاجی کمی بالاتر از این است در حالی که وزن روغن سیلیکون کمی پایین تر است.

برای تهیه بهترین انواع روغن سیبیکون 1000 با کارشناسان ما در تماس باشید.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن سیلیکون 1000”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا